06 - 11 36 78 09 jannie@jannies-coaching.nl

Aanbod

Er zijn momenten in je leven dat je vastloopt op het pad wat je bewandeld of een periode wanneer het waardevol is dat ik met je meewandel. Zoals met werk, een rechtszaak, een ziekteperiode of een laatste levensfase. Dankzij mijn persoonlijke ervaringen met hooggevoeligheid en ik al tientallen jaren mijzelf hier enorm in verdiep, hebben HSP’ers een speciaal plekje in mijn hart.

Ik kan met mijn extreme gevoeligheid en antennes helpen om alles op een rijtje te krijgen. In rust en met volledige aandacht zal ik er voor je zijn. Alles is energie, dit kan ik waarnemen en benoemen. En daardoor kan ik gelijk op jou of mogelijk op je (huis)dier inspelen en jou als baasje zijnde helpen. Graag wil ik mijn kennis met je delen en mijn hulp aanbieden bij het terugvinden van je levenspad, om terug te keren naar jouw eigen pad. Hierbinnen staan zingeving en bewustwording centraal in de coaching. 

Als intuïtief coach kijk ik samen met jou naar je huidige situatie en naar de vraag die er is. Vanuit een empathische houding luister ik met aandacht. Al snel komt de kern van het probleem naar boven en kunnen we samen gaan werken aan het herstellen van de natuurlijke balans. Zo leer je weer om in je eigen kracht te komen en bewust verantwoordelijkheid te nemen voor jezelf in de situatie van dit moment.  

Ik geef je een helder zicht op denken, voelen en gedrag. Door de vaardigheden die ik me eigen heb gemaakt begeleid ik je zodat eigen antwoorden worden gevonden. Zo word je bewust van patronen en overtuigingen die je (niet meer) nodig hebt of stukken uit het verleden die we liefdevol benaderen/herkaderen. Inzicht in je eigen ontwikkelingen vanuit het verleden is vaak de sleutel tot het nemen van volwassenen verantwoordelijkheid in het NU.  

We gaan hier samen aan werken. Dit zal plaatsvinden op basis van gedeelde verantwoordelijkheid. Waarbij beide partijen er bewust voor kiezen mee te werken aan dit proces. Bij mijn werkwijze laat ik me leiden door mijn intuïtie en voel wat er op dat moment nodig is.

Ik neem mijn werk zeer serieus en ik stel mij open om mij in jou te verdiepen. Ik ben ervan overtuigd dat jij het licht in jezelf hebt. Waarschijnlijk kan je dit nu even niet zien of voelen, dan help ik je graag weer op weg in mijn praktijk Jannies Coaching. Graag wil ik je persoonlijk naar een onomkeerbaar proces van bewustwording begeleiden, met een positieve uitwerking op eigen verantwoordelijkheid, zelfkennis en authenticiteit.

Aan het einde van de coaching overhandig ik altijd een kaart met een persoonlijke boodschap.