06 - 11 36 78 09 jannie@jannies-coaching.nl

Jannie

Graag stel ik mij aan u voor: 

Ik ben Jannie Bezemer – de Kok, in 1963 geboren te Zwijndrecht. Mijn ouders en grootouders komen uit Zeeland. In 1951 zijn mijn ouders en de ouders van mijn moeders kant naar Zwijndrecht verhuisd. Als kind was ik zo trots op mijn oma want ik vond haar de mooiste oma van Zwijndrecht vanwege haar Zuid- Bevelandse Zeeuwse muts. Na hier te zijn opgegroeid zijn mijn man en ik samen gaan wonen in Rotterdam. Na een aantal jaren zijn wij terug verhuisd naar Zwijndrecht. Hier hebben wij later twee kinderen gekregen. Na vele jaren gekampeerd te hebben op de mooiste plekjes in Nederland hebben we in 2008 besloten om definitief te gaan wonen op een prachtig plekje in Zierikzee. Ondertussen zijn de kinderen uit huis. Wij hebben samen intens genoten van Zeeland. Mijn levensliefde is eind 2020 overleden aan kanker. Ik ga hier nu verder met mezelf.

Op basis van mijn vele levenslessen, vanuit intensieve leidinggevende posities en meerdere zakelijke, sociale en spirituele netwerken coach ik. Door een overgroot deel aangevuld met mijn reeds decennia lang ontwikkelde en groeiende gaven tot het geven van lerende inzichten, tot een passende mindset op basis van de door mij (in)gegeven concrete handvatten. Die worden dus direct ingezet als ‘huiswerk’, met succes tot verandering. Het dóén door jou is de sleutel waar ik met enkel positieve intenties in begeleid. Ik hoop mensen te kunnen raken in hun hart waardoor zij weer (verder) kunnen groeien en bloeien in hun zelfbewustzijn.   

Een drijfveer in mijn leven is om altijd te mogen blijven leren. Ik heb mij verder kunnen ontwikkelen tot een intuïtief persoon met een helder bewustzijn. De situatie accepterend en het te zien als een uitdaging, om zo goed mogelijk met mijn problemen om te gaan. Met het vertrouwen dat dit uiteindelijk het beste voor mij is. Ik leef zoveel mogelijk in het nu en beleef elk moment intens.  

Ik heb het altijd fijn gevonden om er voor anderen te zijn! 

Door schade en schande wijs geworden. Ondertussen ook grijs. Als kroon op mijn leven wil ik dit graag aan een ander doorgeven.