06 - 11 36 78 09 jannie@jannies-coaching.nl

Werkwijze

Alles start vanuit jouw hulpvraag. Een daadwerkelijke duidelijke hulpvraag c.q. duidelijk probleem wat om een patroonverandering vraagt. Als intuïtief coach kijk ik samen met jou naar je huidige situatie en naar de vraag die er op dat moment is. Met als doel om terug in je eigen kracht te komen en je bewust je verantwoordelijkheid te laten nemen voor jezelf in de situatie van het moment. Je tot inzicht te laten komen in je eigen ontwikkelingen, vanuit het verleden naar het heden.

Een belangrijk doel vind ik het vergroten van je bewustwording. Ik noem het vaak groeien in bewustzijn. Je duidelijk maken hoe je met je energie om kan gaan. Hoe bepaal je je keuzes? Ik werk vaak met de ‘onzichtbare weegschaal’; wat kost het en wat levert het op?

Door mijn vaardigheden is het voor mij mogelijk om jou zodanig te begeleiden dat eigen antwoorden worden gevonden. Vanuit mijn invoelingsvermogen en alles wat ik mag gewaarworden ontstaat er een diepgaand (helend) contact.

Tijdens de coaching bouw je steeds meer zelf-vertrouwen op. Ook op of juist op jouw innerlijke informatiesysteem. Uiteindelijk kan je je intuïtie leren gebruiken, op welke wijze dan ook. Het is een diepgaande ontwikkeling die je leven vereenvoudigd en je weer in balans brengt. Ik zie het leven zelf als een balansdans. En door dit alles vergroot je je gevoel voor eigenwaarde en kan je dus beter voor jezelf opkomen.

  • De coaching is in beginsel 1:1, exclusief. Uitbreiding naar 1:2 in complexe intermenselijke gewenste verandertrajecten is mogelijk. Eigenlijk dat wat voor jou van belang is.
  • Het laat zich omschrijven als gevoels- of precisietherapie; verhelderend en bevrijdend op een blijvende manier. In stilte met rust en aandacht, en op liefdevolle wijze.
  • Ik ben verbonden met de ‘lichtbron’. Van hieruit word ik begeleid. Mijn intuïtie wordt verstrekt door mijn helderwetendheid.
  • De middelen die ik gebruik zijn natuurlijk van aard. Met name te denken aan edelstenen en schelpen. Veelal zal ik mijn handen gebruiken met of zonder aanraking.

Bevrijdend op een blijvende manier met het ontstaan van een nieuw evenwicht.